Hoivapalvelujen ravitsemushaasteet -webinaari

Hyvällä ravitsemuksella voidaan ehkäistä sairauksien puhkeamista ja nopeuttaa paranemista, ylläpitää toimintakykyä ja lihaskuntoa. Samalla myös vireystila paranee, joka on tärkeää psyykkiselle ja sosiaaliselle hyvinvoinnille. Valio Eila® NUTRI F+ on uusi räätälöity ruoanvalmistusjauhe ikääntyvien ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Webinaarissa tutustumme ikääntyneiden ravitsemussuosituksiin ja ruokavalion merkitykseen. Valio koekeittiön keittiömestarit Tuomas Hämäläinen sekä Ville Valtasalmi kertovat parhaat vinkit miten lisätä riittävästi energiaa ja proteiinia jokaiselle päivän aterialle käyttämällä Valio Eila® NUTRI F+ maitojauhetta ruoanvalmistuksessa. Webinaari on nauhoitettu 14.12.2020. 

Ohjelma: 
FS NutriF webinaari 2020
Fill in all fields correctly.A technical error occurred.Kiitos tilauksesta, saat nauhoitteen sähköpostiin hetken kuluttua.
Palaa ammattilaiset sivulle
  • Ikääntyvien ravitsemussuositukset ja -haasteet: Anne-Mari Ottelin, Ttm laillistettu ravitsemusterapeutti.
  • Valio Eila NUTRI F+ hyödyt hoivapalvelujen ravitsemushaasteiden ratkaisemisessa: Minna Korkiakangas, kehityspäällikkö .
  • Valio koekeittiö parhaat vinkit Valio Eila® NUTRI F+ jauheen käyttöön ruoanvalmistuksessa: keittiömestarit Tuomas Hämäläinen ja Ville Valtasalmi.

Täytä alla oleva lomake ja saat webinaarinauhoitteen sähköpostiisi. 

Voit tutustua oheiseen Valion tietosuojaselosteeseen, joka löytyy linkistä.